• Προφίλ

  Πανελλήνια αλυσίδα εφοδιασμού προσαρμοσμένη σε κάθε πελάτη.

  broken image

  Πανελλήνια Ανάπτυξη:

  G. KOURATORAS S.A. διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics. Oμάδες εμπειρογνωμόνων συνδέουν τις ενότητες σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών για το σχηματισμό πολύπλοκων υπηρεσιών logistics.

   

  Ως ειδικός στις εθνικές χερσαίες μεταφορες, τόσο στις οδικό όσο και στο σιδηροδρομικό δίκτυο , G. KOURATORAS S.A. συνδέει όλες τις σημαντικές οικονομικές περιφέρειες της Ελλάδος, μέσω ενός πυκνού δικτύου . Η εταιρεία ειδικεύεται επίσης στις θαλάσσιες μεταφορές , καθώς και όλες τις σχετικές υπηρεσίες logistics.

   

  Ολοκληρωμένα κέντρα logistics στις πιο σημαντικές διασταυρώσεις της χώρας, όπου οι ροές των εμπορευμάτων συγκλίνουν, δημιουργούν μια αποτελεσματική σύνδεση μεταξύ όλων των φορέων και επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών .G. KOURATORAS S.A. κατέχει κορυφαίες θέσεις σε κλάδους όπως των αγροτικών προιόντων, της υψηλής τεχνολογίας, των καταναλωτικών αγαθών, των εμπορικών εκθέσεων προώθησης, των ειδικών μεταφορών και υπηρεσιών για μετακομίσεις.

 • Η Στρατηγική μας

  G. KOURATORAS S.A. Παροχή λύσεων.

  Η Στρατηγική της

  G. KOURATORAS S.A. 2030

  Η στρατηγική μας θέτει τα θεμέλια για βιώσιμη επιτυχία της G. KOURATORAS S.A. Περιλαμβάνει όλες τις διαστάσεις της αειφορίας: οικονομική επιτυχία, την κοινωνική ευθύνη και την προστασία του περιβάλλοντος.

  Η στρατηγική μας για το 2030 περιλαμβάνει όλες τις διαστάσειςενεργώντας με βιώσιμο τρόπο και με επιτυχία.

  Η Επιτροπή θα εξασφαλίσει ότι οι οικονομικές, κοινωνικές, και περιβαλλοντικές πτυχέςείναι σε αρμονία.

  Με τη στρατηγική μας, είμαστε καλά τοποθετημένα καιέτοιμοι να κάνουν το κοινό μας όραμα πραγματικότητα:
  Ως μια κερδοφόρα ηγετική θέση στην αγορά, κορυφαίος εργοδότης και οικο-πρωτοπόρος στην βιομηχανία μας, από το 2030 θα είναι ο κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων μεταφορών και logistics.

  Οικονομική επιτυχία

  Μέχρι το 2030, θα είναι κερδοφόρα ηγετική θέση στην αγορά και κατέχουν ηγετικές θέσεις στις αγορές-στόχους μας. Με βάση τη μακροπρόθεσμηοικονομική σταθερότητα μας θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αναπτυσσόμενες αγορές, νέες επιχειρήσεις και στην τεχνογνωσία των στελεχών μας. Θα προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα που βασίζονται σε μεθόδους υψηλής απόδοσης και συστημάτων πληροφορικής, έτσι ώστε οι πελάτες μας να παραμείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με τα δίκτυα αιχμής και τις λύσεις μας στην βιομηχανία.

  Κοινωνική ευθύνη

  Μέχρι το 2030, θα είναι ο κορυφαίος εργοδότης στον κλάδο μας. Είμαστε μια ποικιλόμορφη και διεθνή εταιρεία, εμπνέοντας και προσελκύοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων. Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη των εργαζομένων μας και να τους προσφέρουν τοπικές και διεθνείς ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Οι σχέσεις μας βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και την κοινή μας φιλοσοφία ηγεσίας. Σας προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται τις ατομικές ανάγκες και εκτιμάει τη συνεισφορά του καθενός.

  Προστασία του περιβάλλοντος

  Μέχρι το 2030, θα είναι η οικο-πρωτοπόρος της βιομηχανίας μας. Πράσινο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και την τεχνογνωσία στον τομέα της οικολογικής συμβούλων μας βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικήςμας. Θα παραδώσει ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες μας και για εμάς. G. KOURATORAS S.A. θα πρέπει να θεωρείται το σημείο αναφοράς από άποψη κατανάλωσης και ενέργειας απόδοσης καυσίμων. Είμαστε από τις εταιρείες, που ,προσπαθούν να μειώσουν άλλες εκπομπές, όπως ο θόρυβος, προκειμένου να αυξηθεί η αποδοχή της κοινωνίας για τη μελλοντική μας ανάπτυξη.

 • Επιχειρηματική Αριστεία!

  Διαχείριση Αποδοτικότητας

  Το καλό δεν είναι ποτέ αρκετά καλό για μας

  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα εξαιρετικές υπηρεσίες.

  Γι 'αυτό και διερευνούμε κάθε διαδικασία και είμαστε πάντα σε επιφυλακή για τρόπους βελτιστοποίησης τόσο στις δικές μας εσωτερικές διαδικασίες όσο και σε εκείνες που αφορούν στους πελάτες μας.

   

  Είμαστε ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών logistics στον κόσμο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να μας κρατήσει ικανοποιημένους. Έχουμε αυξήσει την κερδοφορία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας μέσα από μια ποικιλία προγραμμάτων διαχείρισης της αποδοτικότητας - οι συνεχείς βελτιώσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας. Εμείς χαιρόμαστε όταν εσείς, ο πελάτης μας, συμβάλετε ενεργά στη διαδικασία βελτίωσης και μοιράζεστε μαζί μας τις προσδοκίες σας, τις απαιτήσεις και τις εμπειρίες σας. Δουλεύουμε μαζί σας για να εξασφαλίσουμε ότι έχουν βελτιστοποιηθεί όλες οι σχετικές ενέργειες.

  Τρέχουσες διαδικασίες, διαδικασίες πρότυπα και διαχείριση της ροής των εργασιών, σαν σύνολο, έχουν επανειλημμένα αναλυθεί από το σύστημά μας διαχείρισης αποδοτικότητας. Ένα δίκτυο "πρεσβευτών" μας επιτρέπει την συμμετοχή των εργαζομένων σε ευρεία κλίμακα. Εκτός από το εσωτερικό μας σύστημα οδηγιών, διατηρούμε εργαστήρια για να μελετάμε την δυναμική της βελτίωσης - τόσο με τους εργαζόμενους όσο και με τους πελάτες μας.

  Διαχείριση Καινοτομίας

  Η Στρατηγική μας για το μέλλον

  Η προώθηση και η εφαρμογή καινοτομιών είναι απαραίτητα συστατικά της εταιρικής μας κουλτούρας. Έχουμε εξασφαλίσει ότι οι ιδέες και οι καινοτομίες που διαχειρίζονται συστηματικά, θέτουν νέα πρότυπα για τις αγορές.

   

  Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών logistics στη χώρα, πρέπει να είμαστε σε θέση να αντιδρούμε γρήγορα στις νέες συνθήκες περιβάλλοντος. Για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε διαδικασίες που κάνουν το έργο μας πιο οικονομικό, αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Εμείς ενθαρρύνουμε ενεργά νέες ιδέες μέσω του προγράμματος μας διαχείρισης της καινοτομίας . Οι καινοτομίες περιλαμβάνουν νέα προϊόντα που λανσάρονται στην αγορά, αλλά μπορούν επίσης να λάβουν τη μορφή μιας νέας διαδικασίας, ενός νέου προϊόντος, μιας οργάνωσης, ενός επιχειρηματικού μοντέλου ή μιας κοινωνικής καινοτομίας.

  Έχουμε μια συστηματική προσέγγιση για τη διαχείριση ιδεών και καινοτομιών: από τη συλλογή ιδεών, αξιολόγηση των δυνατοτήτων, και τη διεξαγωγή μελετών σκοπιμότητας, δημιουργούμε επιχειρηματικές περιπτώσεις ανάπτυξης πιλοτικών σχεδίων και την εισαγωγή τους στην αγορά. Η διαδικασία επικεντρώνεται στη συνεργασία με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες από τη βιομηχανία και την έρευνα. Εμείς κατευθύνουμε την διαδικασία της καινοτομίας και την συνεργασία με τις εσωτερικές επιχειρηματικές μονάδες για να αναπτυχθούν νέες προσεγγίσεις.

 • Όραμα και Στόχοι

  Οι σημερινές ιδέες είναι οι καινοτομίες του αύριο

  broken image

  Ο κόσμος του αύριο

  "Παντρεύοντας" την επιστήμη και τις επιχειρήσεις χαράζουμε μια πορεία για το μέλλον, με καινοτόμες ιδέες.

  Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών μεταφοράς και logistics στον κόσμο ,θέλουμε να διαμορφώσουμε ενεργά τον κόσμο του αύριο.

   

  Στο μέλλον, ο τομέας των logistics θα αντιμετωπίζει όλο και μεγαλύτερες προκλήσεις. Οι ροές της κυκλοφορίας αυξάνονται και οι αλυσίδες εφοδιασμού γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες, αλλά τα υψηλότερα πρότυπα στην αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα πρέπει εντούτοις να τηρούνται. Έχουμε αναπτύξει προγράμματα για να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις. Έχοντας αυτά κατα νού δημιουργούμε δεσμούς μεταξύ των επιστημονικών και επιχειρηματικών κοινοτήτων με σκοπό την ανάπτυξη των σημερινών ιδεών στις καινοτομίες του αύριο.

 • Κοινωνική Εταιρική Ευθύνη

  Με σεβασμό και ήθος αγκαλιάζουμε το συνάνθρωπο.

  broken image

  "Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
  δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν΄αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκαιο." Τάσου Λειβαδίτη

  Η συνεχής ανάπτυξη και η επιτυχημένη διαδρομή δεν μας απομάκρυναν από τον άνθρωπο, αφού άλλωστε αυτός βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας. Αισθανόμαστε χρέος και ευθύνη προς τους πιο αδύναμους από εμάς και το αποδεικνύουμε έμπρακτα.

  broken image

  Δράσεις

  Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου | Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης και η Πρωτοβουλία Πολιτών Ηρακλείου για τους Πρόσφυγες συνεχίζουν τη στήριξη στους πρόσφυγες και ζητούν τη βοήθεια όλων!

  «Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Zaros, για την σημαντική έκπτωση στην αγορά των νερών. Ευχαριστούμε επίσης τη μεταφορική εταιρεία «Αφοι Κουράτορα ΟΕ», για τη δωρεάν μεταφορά των δεμάτων στην Αθήνα. Δείτε εδώ.

 • Η Ιστορία μας

  Ξεκινήσαμε

  broken image

  Βάλαμε τις βάσεις 

  Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 2009 υπό την νομική μορφή ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΑΤΟΡΑΣ ΟΕ

  broken image

  Προχωρήσαμε

  Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 2021 υπό την νομική μορφή G. KOURATORAS S.A.